Коледната елха в Ловеч ще засияе в понеделник,  5 декември

...
Коледната елха в Ловеч ще засияе в понеделник,  5 декември
Коментари Харесай

Коледната елха в Ловеч ще засияе в понеделник

Коледната елха в Ловеч ще засияе в понеделник,  5 декември 2022 година, на пл. „ Екзарх Йосиф I “.

Светлините на празничното дръвче ще бъдат тържествено запалени в 18,00 часа. Това заяви на конференция в Община Ловеч доктор Димитър Димитров, шеф на дирекция „ Образование, опазване на здравето, просвета и туризъм “ към Община Ловеч. В конференцията участваха и ръководителите на културните институции в града, които показаха събитията в последните месец на годината.

В програмата във връзка Коледната елха ще вземат участие Вокална група при ОУ „ Христо Никифоров “, Вокална група „ Вълшебни усмивки “ при ОУ „ Проф. Димитър Димов “, по-късно присъстващите на площада ще видят спектакъла „ Коледно зарево “. Водещ на празника е Боби шоу, който ще е в ролята на магьосника Скарабуш. Участват още Дядо Коледа, Ледената кралица, Леденият човек, Коледното джудже Бърборио, триметровия полярен танцуващ мечок Миша. Празникът ще приключи с пиротехнически резултати и заря.

Сред многото  изяви доктор Димитър Димитров открои още една в програмата на общината. Известният поп артист Христо Кидиков (76 г.) ще гостува на 22 декември в огромния Коледен концерт на Общински духов оркестър с началник Тотко Рогашки. Изявата е на главната сцена на Драматичен спектакъл от 18:00 ч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР